6 idej za popestritev seksa

6 idej za popestritev seksa

Spolnost je definitivno stična točka kvalitetnega partnerskega odnosa. Seveda ne edina, a vendarle dovolj pomembna, da si partnerja ne smeta dovoliti, da usahne ali celo popolnoma izgine. Do tega sicer lahko pride iz različnih razlogov. Morda je eden od partnerjev bolj utrujen, pod stresom, nesrečen.

Načeloma je najbolje biti odkrit in si zaupati svoje težave, sicer drugi partner o tem nima pojma. K sreči pa obstaja kar nekaj načinov za obuditev ognja v spalnici, ki bo partnerski odnos popeljal na nek višji nivo. Morda še višjega, kot je bil prej. Pa poglejmo nekaj idej za popestritev seksa in več akcije.

1. Erotične igračke

Ko se v spalnici stvari malce ustavijo in je čutiti neko enoličnost ter občutek dolžnosti namesto užitka, je vsekakor čas za ukrepanje. S partnerjem lahko povsem neobvezno pokramljata na temo erotičnih igračk, nakar pogovor speljete v želeno smer.

Če bo volja prava, se vsekakor lotite brskanja po spletnih trgovinah z erotičnimi pripomočki ali pa še bolje, trgovino obiščite kar v živo. Gre za izkušnjo, pri kateri se pari še močneje povežejo, strasti v spalnici pa se kasneje dokončno razplamtijo.

2. Igranje vlog

Veliko moških in žensk sanjari o različnih vlogah, ki bi jih igrali ali pa bi jih igral njihov partner, preden bi se lotila intimnih igric. Še posebej priljubljene pri moških so oprave medicinskih sester, resnih tajnic ali študentk v kratkih krilih in hlačnih nogavicah.

Ženske velikokrat omenjajo policiste, vojake, precej blizu pa so jim tudi vloge, ko on dominira. Gre še za enega izmed zelo priljubljenih fetišev, saj veliko žensk priznava, da se rade znajdejo ukleščene, priklenjene, zvezane in popolnoma nemočne pred svojim moškim.

3. Seks izven spalnice

Doma že vse poznata, bi lahko rekli. Če vajin seks vedno poteka v spalnici, je skrajni čas, da nekaj spremenita glede tega. Sploh ni potrebno pretirano razmišljati. Dovolj bo že, če se strastem prepustita na kuhinjski mizi ali pultu. Kasneje pa se lahko ustavita še v kopalnici.

Na pralnem stroju se krasno sedi, je pa ta še posebej koristen med delovanjem, saj poskrbi za nekaj dodatnih vibracij in povsem zaduši morebitno preglasno stokanje. In ne razmišljajta zgolj o domu. Ljubita se kdaj v avtomobilu ali pa zvečer na kakšni osamljeni klopi v parku. Bodita nagajiva.

4. Sexting

Sexting je novejša skovanka, ki izhaja iz besed sex in texting. Gre za pošiljanje vročih sporočil, ki so seveda začinjena tudi s kakšno fotografijo. Še posebej v porastu je ta način seksa (ja, tudi to je seks), odkar nas je na svoje domove prikovala korona.

Če je eden od partnerjev daleč od doma, morda na službenem potovanju, sta lahko še vedno intimna in poskrbita drug za drugega. Vroči klepeti so izjemno učinkoviti, še posebej kadar želimo s partnerjem ostati v intimnem stiku kljub večji oddaljenosti. Uporabita lahko tudi kamero na pametnem telefonu.

5. Odkrivanje novih poz

Imate dovolj »misionarca«? Zaupajte to svojemu partnerju in preizkusita še kakšno drugo pozo. Prav nobene potrebe ni, da bi se pri tem počutili pokvarjeno in kot igralec iz filmov za odrasle. Razen, če vam je ta občutek všeč.

Nove seks poze

Namesto klasičnega misionarca poskusita še kakšno drugo pozo.

Ljudje med seksom kar precej eksperimentirajo, in če vam tega še nihče ni priznal, ne pomeni, da tega tudi ne počne. Pomislite na svoje fantazije, kaj vas najbolj privlači, in uskladite želje s svojim partnerjem. Verjemite, zelo vroče vama bo.

6. Masturbirajta drug pred drugim

Še eden izmed fetišev, ki se vse pogosteje pojavlja v različnih anketah o spolnosti, je masturbiranje v paru. Gre dejansko za to, da partnerja sedita ali ležita drug nasproti drugega in se samozadovoljujeta. Pogled na partnerja, ki to počne, je strašansko privlačen.