Zaradi tablete za erekcijo ne pozabite na predigro!

Zaradi tablete za erekcijo ne pozabite na predigro!

Tablete za erekcijo so spremenile moški svet. Po tem, ko so bili nekoč v zrelih letih obsojeni na pešanje pri spolnosti in se je to v starejših letih pokazalo kot impotenca, s tem zadnji dve desetletji ni težav. Tablete za erekcijo poskrbijo, da je njihova erekcija odlična tudi pri šestdesetih, sedemdesetih, osemdesetih.

Trd penis in navdušenje nad njim pa nista vedno tisto, kar razveseljuje tudi ženske. Moški je namreč s pomočjo tablete za erekcijo takoj pripravljen na akcijo – partnerka pa kljub temu potrebuje vzburjenje po naravni poti. Prav zato je bistveno, da ne pozabite na predigro.

Predigre se lotite, preden vzamete tableto

Različne tablete za erekcijo potrebujejo različno časa, da pričnejo delovati, a pri večini zadostuje petnajst minut ali pol ure. Če najprej vzamete tabletko, potem se lahko zgodi, da vaša partnerka še ne bo pripravljena na spolni odnos.

Tablete za erekcijo

Vrstni red naj bo torej obrnjen. Najprej pričnite s predigro, saj ženske običajno potrebujejo kar nekaj časa, da se vzburijo. Nato sredi predigre vzemite tableto. Ko bo ta pričela delovati, bo ljubkovanja in draženja ravno dovolj, da bo vzburjena tako v mislih, kot tudi fizično, kar se bo pokazalo v vlažnostjo nožnice. Seks bo tako za oba prijeten in v njem bosta lahko enakovredno uživala.

Potrebuje tudi ona pomoč?

Tako kot staranje prinaša telesne spremembe pri moških, jih tudi pri ženskah. Tudi zanje so na voljo različne tabletke, ki naj bi povečevale željo po spolnosti, vendar je običajno dovolj že, da uporabite lubrikant. Suha sluznica vagine je namreč v času po menopavzi pogost razlog, da ženskam spolni odnosi ne prijajo – kljub temu, da si jih želijo.

Prav tako naj partnerka povpraša svojega ginekologa o tem, ali je smiselna hormonska terapija. Nizek nivo ženskih spolnih hormonov lahko namreč vpliva nanjo tako, kot na moškega vpliva pomanjkanje testosterona.